We Have A Dream!

Albert Wiking tillbaka med We Have A Dream!

We Have a Dream är inte bara en utställning – det är en uppmaning till alla att göra sin röst hörd!

We Have a Dream är heller ingen berättelse om helgon eller superhjältar. Här är ingen ofelbar. Det enda som skiljer dessa personer från vem som helst är att de en gång lämnat sin trygghetszon och gått ut för att skapa förändring. I utställningen och boken medverkar bl a Dalai lama, Malala Yousafzai, Patti Smith, Ai Weiwei, Pussy Riot, Annie Lennox, Denis Mukwege, Anna Lindh och Zara Larsson med personliga och gripande berättelser om mod, medmänsklighet och människans rättigheter.

Över etthundra aktivister, fredspristagare, artister, författare och politiker har valt att medverka i We Have A Dream för att inspirera och ingjuta mod i betraktaren att förverkliga sina drömmar och visioner. Okända ungdomar som Ida Engblom och Abbas Ahmadi står i We Have A Dream sida vid sida med Loreen och Timbuktu. Här är alla röster lika mycket värda.

We Have A Dream är en vandringsutställning och en bok med ett inkluderande pedagogiskt material. Porträtten är tagna av Albert Wiking, en av Sveriges främsta fotografer. Intervjuerna är gjorda av Oscar Edlund och journalisten Daniel Rydén har skrivit texterna. Utställningen som består av 90 stora porträtt med tillhörande textskyltar och en ljudkuliss komponerad av Henrik Lörstad, lanserades på Fotografiska i Stockholm 2016 och har sedan dess setts av drygt en kvarts miljon besökare.

Välkomna att kontakta oss med din förfrågan!

We Have A Dream info@wehaveadream.se     www.wehaveadream.se