Nyhetsbrev #1 2024

Nyhetsbrev #1 2024

Hej alla medlemmar!

Vi har redan hunnit med ett gemensamt utställningsbesök i Stockholm på Kungliga slottet. Den 31 januari är det dags för årets första digitala lunchvisning av HC Andersens Hus i Odense. Vi vill redan nu passa på att bjuda in er till årsmötet i Stockholm den 18 mars. Hoppas att vi ses där!

LUNCHVISNING
Välkommen till årets första digitala lunchvisning! Vi gör ett besök i Danmark och får en presentation av det nyöppnade HC Andersens hus i Odense.
HC Andersens hus, Odense
Den 31 januari kl. 12.00-13.00
HC Andersens hus öppnade år 2021 i Andersens födelsestad Odense, Danmark. Projektet hade sin upprinnelse i en urban omdaning där den motorled som skar staden i två delar togs bort. Den japanska arkitektens Kengo Kuma ritade en byggnad och en park i vilken berättelsen om den danska författaren och konstnären tar plats i form av en immersiv upplevelse för alla sinnen. Missa inte denna möjlighet att lyssna på Niels Bjørn Friis, verksamhetsutvecklare på HC Andersens Hus, när han berättar om museet.

MEDLEMSAVGIFT FÖR 2023 OCH 2024
Vi har tyvärr fortsatta problem med vår fakturahantering efter bytet av medlemssystem. Det innebär att många medlemmar inte har fått någon faktura på medlemsavgiften för 2023. Vi jobbar för fullt på att lösa problemet med ”barnsjukdomarna” i det nya systemet.
Fakturor för medlemsavgiften för 2024 kommer att skickas ut under mars månad. Då kommer det även att finnas en möjlighet att betala medlemsavgiften för 2023 för de som inte fick någon faktura under 2023. Mer information kommer i mars.
Vi ber om ursäkt för alla problem med medlemsavgiften och vill tacka för visat tålamod. Vi vill också passa på att tacka er för att ni bidrar till föreningens viktiga arbete genom ert medlemskap.
Om ni har frågor om detta kontakta gärna medlem@forumforutstallare.se

ÅRSMÖTE I STOCKHOLM
Välkomna till årsmöte den 18 mars i Stockholm. Vi skickar snart ut kallelse och information om anmälan.